Markkinatakaus Soprano Oyj:n osakkeelle Lago Kapital Oy:ltä

Soprano Oyj pörssitiedote 6.3.2019 klo 10.50

Markkinatakaus Soprano Oyj:n osakkeelle Lago Kapital Oy:ltä

Soprano Oyj on solminut sopimuksen likviditeetin tukemisesta yhtiön osakkeelle Lago Kapital Oy:n kanssa. Sopimuksen mukainen likviditeetin tukeminen alkaa 11.3.2019.

Sopimuksen mukaan Lago Kapital Oy antaa Yhtiön osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen siten, että suurin sallittu osto- ja myyntitarjouksen välinen erotus on viisi (5) prosenttia laskettuna ostotarjouksesta. Tarjoukset sisältävät vähintään 2 000 euroa vastaavan osakemäärän. Lago Kapital Oy sitoutuu antamaan Yhtiön osakkeelle osto- ja myyntitarjouksen pörssin kaupankäyntijärjestelmässä jokaisena pörssipäivänä vähintään kahdeksankymmentäviisi (85) prosenttia jatkuvan kaupankäynnin ajasta normaaleissa kaupankäyntiolosuhteissa.

Likviditeetin tukemisella pyritään lisäämään osakkeen likviditeettiä sekä pienentämään osakkeen hinnan volatiliteettiä ja näin helpottamaan erityisesti yksityissijoittajien kaupankäyntiä. Sopimus on irtisanottavissa kolmen kuukauden kiinteän sopimusajanjakson jälkeen yhden kuukauden irtisanomisajalla.

Soprano Oy

Lisätietoja:
Soprano Oyj, 
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen, +358 400 413 314, arto.tenhunen@soprano.fi,
Talousjohtaja Panu Kauppinen, +358 44 236 3740, panu.kauppinen@soprano.fi 

Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals
Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2018 koulutuksiimme osallistui 25905 henkilöä 2250 organisaatiosta. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n porssilistalle.

Kuuden businesskoulumme 1500 koulutusohjelmaa ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot perinteisesti luokkahuonekoulutuksena, verkon yli remote-koulutuksena ja tekoälyavusteisena online-koulutuksena. Uuden teknologian avulla teoreettiset opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut kollegoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä yhä useammin kokonaan verkossa. Tavoittelemme monistettavaa ja hyvin skaalautuvaa kansainvälistä koulutusliiketoimintaa.

Sopranon omat asiantuntijat palvelevat koulutuskeskuksissa kolmessa maassa ja seitsemässä kaupungissa, Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | 
www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi
Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi
www.fintra.fi