Listauskomitea hyväksyi Sopranon listalleottohakemuksen

Soprano Oyj pörssitiedote 18.12.2013 klo 11.40

Listauskomitea hyväksyi Sopranon listalleottohakemuksen

Nasdaq OMX Helsinki Oy:n listauskomitea on tänään kokouksessaan hyväksynyt Soprano Oyj:n listalleottohakemuksen. Soprano Oyj:n osakkeiden kaupankäynti Nasdaq OMX Helsinki Oy:n pörssilistalla alkaa 7.1.2014.

Soprano oli aiemmin 11.12.2013 tiedottanut hakeneensa listanvaihtoa Nasdaq OMX Helsingin pörssin prelistalta pörssilistalle. 

Soprano Oyj, toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Siirtyminen pörssilistalle on merkittävä merkkipaalu yhtiön historiassa. Kuuden vuoden aika prelistalla päättyy. Tuona aikana yhtiö on kasvanut merkittäväksi viestinnän ja tietoteknologian yhdistäväksi asiantuntijayritykseksi. Vuonna 2014 tavoittelemme strategiamme mukaisesti kannattavaa kasvua sekä orgaanisesti että yritysostoin.”

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.