Liputusilmoitus: Arto Tenhusen omistusosuus voi ylittää 30 prosenttia

Soprano Oyj:n perustajan ja hallituksen puheenjohtajan Arto Tenhusen omistusosuus ylittää 30 prosenttia, mikäli hän vaihtaa 23.6.2016 antamansa oman pääoman ehtoisen vaihtovelkakirjalainan sen ehtojen mukaisesti 600 000 yhtiön osakkeeksi.

Arto Tenhusen ja hänen lähipiirinsä omistusosuus on tällä hetkellä 28,3 prosenttia ja mikäli hän käyttää vaihto-oikeutensa täysimääräisesti 31.5.2021 mennessä, hänen omistusosuutensa nousee 30,6 prosenttiin.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
CFO Jukka Virtamo, jukka.virtamo@soprano.fi, 050 308 9681

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Strategiansa mukaisesti konserni keskittyy nyt koulutus- ja konsultointitoimialojen rakennemuutoksen toteutukseen. Soprano on Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Konsernin tavoitteena on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä ja kansainvälisessä kasvussa. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat opettajat ja valmentajat sekä asiakastarpeita vastaavat nykyaikaiset koulutusmetodit ja oppimisympäristöt. Digimurros ja palveluistaminen ovat megatrendejä jotka aiheuttavat muutostarpeen ja kysynnän, johon Sopranolla on ratkaisut.

Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | Tieturi | Johtamistaidon Opisto | Infor | Fintra | Informator