József Pap nousee Sopranon verkkopalveluiden johtajaksi, Taneli Tikka siirtyy uusiin haasteisiin

Soprano Oyj pörssitiedote 22.2.2012 klo 15.20

József Pap nousee Sopranon verkkopalveluiden johtajaksi, Taneli Tikka siirtyy uusiin haasteisiin

József Pap on tänään nimitetty Sopranon verkkopalveluiden johtajaksi ja konsernin johtoryhmän jäseneksi. József Pap (32) on toiminut verkkopalveluiden asiakkuusjohtajana keväästä 2011. Aiemmin hän on toiminut yrittäjänä sekä mm. RuntoShopilla, Nemeinilla ja E-promolla konsultointi- ja johtotehtävissä.

Sopranon hallituksen ja johtoryhmän jäsen Taneli Tikka siirtyy uusiin haasteisiin. Hänen hallitus- ja johtoryhmäjäsenyytensä päättyy tänään. Taneli on konsernin johtoryhmän käytettävissä työsuhteensa päättymiseen 21.5.2012 saakka.

József Pap: ”Otan haasteen innolla vastaan. Sopranon verkkopalvelut-myyntiyksikkö on mielenkiintoisessa kasvun vaiheessa. Yksikön myynti oli vuonna 2011 jo hyvällä tasolla, nyt on aika lähteä strategian mukaisesti hakemaan kannattavaa kasvua Suomessa ja lähialueilla.”

Soprano Oyj:n konsernijohtaja Arto Tenhunen: ”Haluan kiittää Taneli Tikkaa hänen panoksestaan erityisesti verkkopalvelut-myyntiyksikkömme muutosjohtajana. Tanelin siirtyessä uusiin haasteisiin on luontevaa antaa pallo yksikön operatiivista toimintaa jo vuoden verran johtaneelle József Papille. József on juuri oikea mies luotsaamaan yksikköä strategiamme mukaisesti kannattavan kasvun ja kansainvälistymisen polulle.”

Soprano Oyj:n hallitukseen kuuluvat 22.2.2012 alkaen puheenjohtaja Pekka Vennamo, Kai Mäkelä, Anne Berner, Timo Tiihonen ja Arto Tenhunen sekä konsernin johtoryhmään Verkkopalveluiden johtaja József Pap, Verkkokaupparatkaisuiden johtaja Tapio Valli, konsernijohtaja Arto Tenhunen ja talousjohtaja Panu Kauppinen sekä 1.3.2012 alkaen Viestintäpalveluiden johtaja Samuel Sorainen.

Soprano Oyj

Lisätietoja:                                                                   

Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314
arto.tenhunen@soprano.fi  
http://www.soprano.fi/
 

Soprano on Suomen johtava verkkoviestintäyhtiö. Sen ammattilaiset auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan verkossa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö toimittaa yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen verkkoviestinnän ohjelmistot, ratkaisut ja sisällöt selkeänä kokonaisuutena. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä kommunikaation ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.