Isoltan osakekauppa ei toteudu tiedotetulla tavalla

Soprano Oyj, Pörssitiedote 24.10.2016 klo 17.00

Isolta Oy:n osakekauppa ei toteudu 30.9.2016 tiedotetulla tavalla muista osapuolista johtuvista syistä. Sopranolle on tänään ilmoitettu, että Isoltan enemmistöomistajat eivät ole päässeet sopimukseen ostajan kanssa osakkeiden myymisestä. Soprano jatkaa selvittelyjä Isolta Oy:n 35,42 prosentin omistuksensa myymiseksi.

Nopeasti kasvavaa Isolta Arkhimedes-laskutusohjelmistoa ja Saas-palveluita käyttää jo yli 30.000 mikroyritystä neljässä eri maassa. Yhtiön palvelut löytyvät osoitteesta www.isolta.fi.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen, arto.tenhunen@soprano.fi, +358 400 413 314, www.soprano.fi

Soprano Oyj on palveluliiketoiminnan kehitysyhtiö. Keskitymme toimialoihin, joissa näemme rakennemuutoksen ja konsolidaation mahdollisuuksia. Erityisesti olemme kiinnostuneet toimialoista, joissa uudet digitaaliset palvelut voivat luoda merkittävää lisäarvoa.

NASDAQ Helsingin pörssissä listattu Sopranon osake tarjoaa sijoittajalle likvidin, läpinäkyvän mahdollisuuden sijoittaa kehittyviin pohjoismaisiin palveluliiketoimintoihin ja irtautua sijoituksesta niin halutessaan. Sijoituskohteen myyjälle pörssilistaus tarjoaa motivoivan mahdollisuuden hyötyä kasvusta.

Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden suurin yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutustoimiala digitalisoituu, siirtyy pilveen ja toimialajärjestelyt ovat alkaneet. Meidän tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä. Tarjoamme asiakkaalle parhaan kurssitarjonnan, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.

Soprano Group | MIF | Johtamistaidon Opisto | Infor | Tieturi | Informator | www.soprano.fi