Ilkka Kurki Aspectumin toimitusjohtajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 24.1.2013 klo 13.10

Ilkka Kurki Aspectumin toimitusjohtajaksi

Ilkka Kurki (KTM) on nimitetty Soprano-konserniin kuuluvan Aspectum Oy:n toimitusjohtajaksi 1.3.2013 alkaen. Hän on toiminut vuodesta 2008 Aspectumin asiakkuusjohtajana. Sitä aiemmin Kurki on toiminut lukuisissa markkinoinnin ja viestinnän johtotehtävissä, mm. Alma Media Oyj:ssä, SEK&Grey Oy:ssä sekä IBM:ssä. Nykyinen toimitusjohtaja Virpi Europaeus jatkaa Aspectumin asiakastyössä yrittäjänä.

“Olen todella iloinen siirtyessäni Aspectumin ruoriin. Meillä on loistavat asiakkaat, rautainen oma porukka ja nyt Sopranon myötä entistä enemmän mahdollisuuksia tuottaa arvoa asiakkaillemme. Oikein hyvä lähtökohta”, kertoo Kurki.

Aspectum Oy on asiakkuuden johtamiseen keskittynyt asiantuntijayritys. Yhtiö aloitti toimintansa vuonna 1996 ja on asiakkuusajattelun varhaisimpia edelläkävijöitä. Yhtiö tuottaa koulutus-, konsultointi- ja valmennuspalveluita lähes 20 ammattilaisen voimin. Aspectumilla on lähes 90 julkisen ja yksityisen sektorin asiakasta. Asiakkaita ovat mm. Marimekko, Mehiläinen, Pöyry CM sekä SOL Palvelut sekä lukuisia eri julkisen sektorin toimijoita. Yhtiö liitettiin Soprano-konserniin joulukuussa 2012.

Soprano Oyj toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Omistajanvaihdoksen yhteydessä oli luontevaa siirtää Aspectumin tulosvastuu Ilkka Kurjelle, jolla on pitkäaikainen kokemus erilaisten yksiköiden tulosvastuusta sekä asiakkuuksien johtamisesta, mainonnasta ja markkinoinnista. Olen myös iloinen, että yhteistyö Virpi Europaeuksen kanssa jatkuu, vaikka hän luopuu toimitusjohtajan vastuusta.”
 

Lisätietoja:

Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on verkkoviestintäkonserni. Sen asiantuntijat auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V