Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt Sopranon suomenkielisen rekisteröintiasiakirjan ja arvopaperiliitteen koskien yhtiön osakkeiden listaamista NASDAQ OMX Helsingin pörssin päälistalle

Soprano Oyj pörssitiedote 10.12.2013 klo 16.30

Finanssivalvonta on tänään hyväksynyt Sopranon suomenkielisen rekisteröintiasiakirjan ja arvopaperiliitteen koskien yhtiön osakkeiden listaamista NASDAQ OMX Helsingin pörssin päälistalle

Soprano Oyj:n listalleottoesite on saatavilla viimeistään 11.12.2013 klo 9 Yhtiön www-sivuilla osoitteessa http://www.soprano.fi/konserni/listaesite.

Soprano Oyj tiedotti 30.10.2013, että yhtiö hakee osakkeilleen listanvaihtoa Nasdaq OMX Helsinki Oy:n Prelistalta pörssilistalle (ns. päälista). Listalleottoesite on saatavilla 11.12.2013 kello 9 alkaen yhtiön verkkosivuilla osoitteessa http://www.soprano.fi/konserni/listaesite. Esite annetaan pyydettäessä maksutta paperitulosteena yhtiön toimitiloissa osoitteessa Ludviginkatu 1, 00100 Helsinki. Esitettä voi myös tilata yhtiön viestinnästä sähköpostitse info@soprano.fi tai puhelimitse numerosta 010 432 1000/Panu Kauppinen.

Listalleottoesite ei sisällä aikaisemmin julkistamattomia tietoja.

Yhtiön arvio on, että osakkeet otetaan julkisen kaupankäynnin kohteeksi pörssilistalla 7.1.2014.

Soprano on laatinut listalleottoesitteen ainoastaan hakeakseen listanvaihtoa päälistalle. Nyt julkistettava esite ei ole tarjous tai tarjouspyyntö merkitä tai ostaa yhtiön osakkeita eikä osakkeita tarjota yleisölle.

Soprano Oyj

Hallitus

Lisätietoja:
Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava viestinnän ja tietoteknologian yhdistävä asiantuntijayritys. Yhtiön konsultit auttavat asiakkaita kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.