Ennakkotieto Soprano Oyj:n liiketuloksesta

Soprano Oyj pörssitiedote 1.8.2011 klo 14.50

Ennakkotieto Soprano Oyj:n liiketuloksesta

Sopranon liiketulos on nousemassa ennakoitua paremmaksi toisella vuosineljänneksellä

Verkkoviestintäyhtiö Soprano Oyj:n toisen vuosineljänneksen tulos on nousemassa ennakoitua paremmaksi. Ensimmäisen vuosineljänneksen aikana syntyneet projektitoimitusten tappiot on saatu katettua kokonaan jo toisella vuosineljänneksellä. Aiemmin yhtiö on tiedotteissaan ennakoinut hieman hitaampaa aikataulua positiiviselle muutokselle.

Ennakkotietojen mukaan Soprano Oyj -konsernin liikevaihto toisella vuosineljänneksellä on noussut 30 % noin 1,4 miljoonaan euroon (1,05 miljoonaa euroa Q2/2010). Vastaavan kauden liikevoitto on puolestaan ennakkotietojen mukaan noussut noin 0,18 miljoonaa euroon (-0,06 miljoonaa euroa Q2/2010).

Alkuvuoden H1/2011 liikevoitto nousee ennakkotietojen mukaan positiiviseksi noin 0,13 miljoonaan euroon ja vastaavan kauden liikevaihto on noin 2,5 miljoonaan euroa.

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: “Olemme saaneet hieman odotettua nopeammin valmiiksi lama-aikana otettuja ja tappiollisiksi osoittautuneita projektitoimituksia. Samalla olemme voittaneet uusia asiakkuuksia aikaisempaa paremmalla hinnalla. Lääke tuloksen parantamiseksi on siis yksinkertainen, mutta usein vaikea käytännössä toteuttaa. Kaikkien tytäryhtiöidemme liiketoiminta on nyt tervettä. Sopranon motivoitunut henkilöstö on yhdessä tämän muutoksen saanut aikaan ja ansaitsee lämpimän kiitoksen.”

Soprano Oyj julkistaa toisen vuosineljänneksen tuloksensa 18.8.2011 klo 9.00.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
0400 413314
arto.tenhunen@soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano Oyj on Nasdaq OMX Helsingin pörssissä listattu verkkopalveluihin ja -ohjelmistoihin sekä viestintäratkaisuihin erikoistunut julkinen yhtiö. Soprano toteuttaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä operatiivisia järjestelmiä, tilausjärjestelmiä ja verkkokaupparatkaisuja, verkko-ohjelmistoja sekä myynnin ja markkinoinnin kokonaisratkaisuja yrityksille ja julkishallinnolle.