Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi ja tilintarkastajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 12.5.2015 klo 13.00

Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi ja tilintarkastajaksi

Osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 30 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä, ehdottavat 13.5.2015 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallitukseen valittaisiin 5 jäsentä. Ehdotuksen mukaisesti hallitukseen valittaisiin uudelleen Anne Berner, Pekka Vennamo, Timo Tiihonen, Aino Sallinen ja Arto Tenhunen.

Soprano Oyj:n hallitus ehdottaa 13.5.2015 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle, että tilintarkastajaksi valittaisiin KHT-yhteisö PricewaterhouseCoopers Oy, päävastuulliseksi tilintarkastajaksi KHT Tuomas Honkamäki.

Soprano Oyj

Lisätietoja: Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden suurin talouselämän ja julkishallinnon kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti. Koulutus- ja valmennuspalvelut on uuden kasvustrategian myötä keskitetty Management Institute of Finland – MIF brändin alle. Tunnetut Tieturi, Informator, Aspectum, Infor, Fintra, Johtamistaidon Opisto JTO sekä kansainväliset yliopistokumppanit Ashridge, Berkeley ja IMD ovat osa tätä kokonaisuutta.

Finnish Trade Organisation – FINTRA on Soprano-konsernin kansainvälistymiskonsultti. Yhtiö tarjoaa yhdestä paikasta vientiosaamisen lisäksi johtamisen, viestinnän ja tietoteknologian koulutuksen sekä rahoituksen ja vientitukien hakupalvelut. Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Viime vuonna konsernin yksiköt valmensivat 67 000 asiakasta 52 maassa. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.