Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi

Soprano Oyj pörssitiedote 2.5.2013 klo 16.15

Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi

Osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 50 prosenttia yhtiön kaikista osakkeista ja äänistä, ehdottavat 8.5.2013 kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle, että hallitukseen valittaisiin 6 jäsentä. Ehdotuksen mukaisesti hallitukseen valittaisiin uudelleen Pekka Vennamo, Kai Mäkelä, Anne Berner, Timo Tiihonen ja Arto Tenhunen sekä uutena jäsenenä Christina Dahlblom.

Christina Dahlblom (s. 1978) on koulutukseltaan kauppatieteiden tohtori. Hän on Dahlblom & Sparks Oy:n perustaja ja toimitusjohtaja. Hän on toiminut vuosina 2006-2011 Hanken & SSE Executive Ab:n toimitusjohtajana, vuosina 2004-2006 TNS Gallup Oy:n yksikönjohtajana sekä 2001-2004 Svenska handelshögskolanissa tutkijana. Hän on eQ Oy:n, Nordman Invest Oy:n, Oy Transmeri Ab:n sekä Diamanten i Finland rf:n hallituksen jäsen. 

Soprano Oyj
 

Lisätietoja:
Soprano Oyj
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

Soprano on Pohjoismaiden johtava verkkoviestintäkonserni, asiakkailleen digitaalisen maailman kumppani. Yhtiön asiantuntijat auttavat asiakkaita konkreettisesti kommunikoimaan, palvelemaan ja ansaitsemaan digitalisoituvassa yhteiskunnassa aikaisempaa tehokkaammin. Yhtiö hakee strategista kilpailuetua yhdistämällä viestinnän ja teknologian. Soprano palvelee kuudessa kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa, verkoston kautta 98 maassa ja virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SNO1V.