Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi

Soprano Oyj pörssitiedote 10.7.2020 klo 17.00

Ehdotus Soprano Oyj:n hallituksen kokoonpanoksi

Soprano Oyj:n osakkeenomistajat, jotka edustavat yli 45 prosenttia yhtiön osakkeista ja äänistä, ehdottavat yhtiön 22.7.2020 klo 10 kokoontuvalle ylimääräiselle yhtiökokoukselle sekä myöhemmin kokoontuvalle varsinaiselle yhtiökokoukselle, että yhtiön hallituksen jäsenmääräksi päätettäisiin viisi (5) ja hallituksen jäseniksi valittaisiin Jorma Wiitakorpi, Anne-Mari Virolainen, Pekka Vennamo, Arto Tenhunen ja Satu Mehtälä.

Ehdotuksen yhtiökokoukselle tekevät yhtiön suurimmat osakkeenomistajat Arto Tenhunen, Kai Mäkelän omistama Herttakuutonen Oy, Anolanranta Oy, Pekka Vennamo, Sijoitus Oy sekä yhtiön pienemmät osakkeenomistajat yhdessä.

Kaikilta hallitukseen ehdotettavilta henkilöiltä on saatu suostumus tehtävään. Hallitukseen ehdolla olevien jäsenten esittelyt ovat liitteenä sekä julkaistaan yhtiön verkkosivuilla www.soprano.fi kohdassa sijoittajille/yhtiökokous.

Soprano Oyj

Lisätietoja:
Talousjohtaja Panu Kauppinen, 044 236 3740, panu.kauppinen@soprano.fi


Soprano Group – Lifelong Learning for Working Professionals 

Soprano Group on Pohjoismaiden johtava yksityinen koulutusorganisaatio. Vuonna 2019 koulutuksiimme osallistui 29 111 henkilöä 2 457 organisaatiosta 27 maasta. Konsernin kuuden businesskoulun koulutusohjelmat ovat erikoistuneet informaatioteknologiaan, johtamiseen, viestintään, taloushallintoon ja kansainväliseen kauppaan. Tarjoamme koulutukset, diplomit, sertifikaatit ja ammattitutkinnot verkossa, verkon yli tai perinteisesti luokkahuoneissa. 

Koulutusviennissä tavoittelemme monistettavaa ja skaalautuvaa verkkoliiketoimintaa. Sopranon kehittämien digitaalisten ratkaisuiden avulla opinnot, käytännön projektit, testit ja keskustelut opiskelijoiden ja kouluttajien välillä voidaan tehdä itsenäisesti verkossa tai verkon yli.

Soprano palvelee seitsemässä kaupungissa Suomessa, Ruotsissa ja Venäjällä, verkoston kautta kymmenissä maissa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Yhtiöllä on Avainlippu-tunnus ja ISO 9001 -laatujärjestelmä. Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n pörssilistalle. 

Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi
 
Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme: 

Soprano Oyj 
www.soprano.fi 
www.mifacademy.com 

Informator Tieturi Group 
www.informator.se 
www.tieturi.fi 

 
Management Institute of Finland MIF 
www.mif.fi 
www.infor.fi 
www.jto.fi 
www.fintra.fi

wkr0006.pdf