Arto Tenhunen Sopranon toimitusjohtajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 2.3.2018 klo 8.30

Arto Tenhunen Sopranon toimitusjohtajaksi

Soprano Oyj:n perustaja, KTM Arto Tenhunen on nimitetty Soprano Oyj:n toimitusjohtajaksi. Harri Koponen siirtyy hallituksen puheenjohtajaksi.

Toimitusjohtaja Arto Tenhunen: ”Hienoa tulla takaisin innostuneeseen tiimiin. Yhtiön tiukka muutosohjelma on takana, hallinto on kevennetty ja kuusi businesskouluamme ovat iskukunnossa. Ydinliiketoimintojemme johto on sitoutunut ja osaava. Näen, että emoyhtiön tehtävänä on nyt tukea kasvua ja innostaa uuteen.” 

“Seuraavaksi Soprano tavoittelee suomalaisen koulutusosaamisen skaalaamista tekoälyn avulla kansainvälisille markkinoille, erityisesti kehittyviin maihin Aasiassa, Afrikassa ja Etelä-Amerikassa. Perehdymme globaalien koulutusmarkkinoiden toimintaan yhteistyössä yliopistojen ja korkeakoulujen kanssa. Tulemme testaamaan ensimmäisiä puhtaasti kansainvälisille markkinoille suunnattuja online-koulutuksia jo vuoden 2018 aikana.”

Soprano Oyj

hallitus

Lisätiedot: 
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen, 0400 413314, arto.tenhunen@soprano.fi
Hallituksen puheenjohtaja Harri Koponen, 040 845 0000, harrie.koponen@pp.inet.fi

Soprano Oyj
Soprano on kehitysyhtiö, jonka emoyhtiö Soprano Oyj:n osake on listattu Nasdaq Helsinki Oy:n ylläpitämälle pörssilistalle. Soprano konserni koostuu 1.1.2017 alkaen kahdesta täysin omistetusta liiketoimintasegmentistä: pohjoismainen ICT-koulutukseen erikoistunut Informator Tieturi Group ja suomalainen johtamis- ja esimieskoulutukseen erikoistunut Management Institute of Finland MIF. Kolmantena raportoidaan Soprano Oyj ja sen osakkuusyhtiöt Ambientia E-commerce Oy konserni ja Brain Alliance Oy.

Koulutustoimialalla Sopranosta on kasvanut Pohjoismaiden johtava yksityinen yritysten ja organisaatioiden kouluttaja. Juuri nyt koulutus digitalisoituu ja siirtyy pilveen. Tavoitteemme on olla asiakkaalle halutuin kumppani osaamisen kehittämisessä sekä tarjota asiakkaalle paras kurssitarjonta, halutuimmat valmentajat sekä uusimmat oppimisympäristöt.

Kehitysyhtiö Soprano Oyj hakee uusia sijoituskohteita palveluliiketoiminnasta toimialoilta, joissa uusilla digitaalisilla palveluilla voidaan luoda merkittävää lisäarvoa.

Asiantuntijamme palvelevat Helsingissä, Tampereella, Jyväskylässä, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa ja Pietarissa, verkoston kautta kymmenissä maissa ja virtuaalisesti ympäri maailman.
Soprano Group | MIF | Infor | Johtamistaidon Opisto | Fintra | Informator | Tieturi | www.soprano.fi

Lisätietoja yrityksestämme ja palveluistamme:
Soprano Oyj
www.soprano.fi

Management Institute of Finland MIF
www.mif.fi
www.infor.fi
www.jto.fi

Informator Tieturi Group
www.informator.se
www.tieturi.fi