Arto Tenhunen Soprano Oyj:n hallituksen puheenjohtajaksi

Soprano Oyj pörssitiedote 1.6.2015 klo 09.45

Arto Tenhunen Soprano Oyj:n hallituksen puheenjohtajaksi

Liikenne- ja viestintäministeriksi nimitetty Anne Berner luopuu Soprano Oyj:n hallituksen jäsenyydestä. Hallituksen puheenjohtajaksi nousee yhtiön perustaja ja hallituksen varapuheenjohtaja Arto Tenhunen.

Soprano Oyj:n hallitukseen kuuluu 1.6.2015 alkaen Pekka Vennamo, Timo Tiihonen, Aino Sallinen ja puheenjohtaja Arto Tenhunen.

Soprano Oyj, hallituksen puheenjohtaja Arto Tenhunen: ”Anne Bernerin panos Sopranon kasvussa on ollut merkittävä. Hänen puheenjohtajakaudellaan Soprano nousi Pohjoismaiden suurimmaksi talouselämän ja julkishallinnon kouluttajaksi ja Suomen johtavaksi kansainvälistymiskonsultiksi. Haluan lämpimästi kiittää Anne Berneriä päättäväisestä panoksesta konsernimme hyväksi. Soprano Oyj:n hallitus ja koko henkilökunta toivottavat Annelle menestystä hänen vaativissa julkisissa tehtävissään.”

Soprano Oyj
 

Lisätietoja: Soprano Oyj,
Toimitusjohtaja Arto Tenhunen
+358 400 413314
arto.tenhunen(at)soprano.fi
http://www.soprano.fi/

 

Soprano on Pohjoismaiden suurin talouselämän ja julkishallinnon kouluttaja ja Suomen johtava kansainvälistymiskonsultti.

Management Institute of Finland – MIF on Sopranon koulutusyhtiö. Tunnetut Tieturi, Informator, Aspectum, Infor, Fintra, Johtamistaidon Opisto JTO sekä kansainväliset yliopistokumppanit Ashridge, Berkeley ja IMD ovat osa tätä kokonaisuutta. Finnish Trade Organisation – FINTRA on Sopranon kansainvälistymiskonsultti. Soprano tarjoaa yhdestä paikasta johtamisen, viestinnän, tietoteknologian ja kansainvälistymisen koulutuksen sekä vientikonsultoinnin. Sopranon asiantuntijat palvelevat Helsingissä, Tampereella, Turussa, Jyväskylässä, Vaasassa, Oulussa, Tukholmassa, Göteborgissa, Malmössä, Tallinnassa ja Pietarissa, verkoston kautta 56 maassa sekä virtuaalisesti ympäri maailman. Soprano Oyj:n osake on noteerattu NASDAQ OMX Helsingin pörssissä, osakkeen tunnus on SOPRA.