Wetterin ja Astara Finlandin yhteistyö syvenee, Kia- ja Mitsubishi-edustukset laajenevat viidelle uudelle paikkakunnalle

Wetteri Oyj  Lehdistötiedote  28.8.2024 klo 11.00

Autoalan kasvuyhtiö Wetterin yhteistyö Kia- ja Mitsubishi-merkkejä maahantuovan Astara Finlandin kanssa syvenee. Yhteistyön myötä Wetterin Kia- ja Mitsubishi-edustukset laajenevat viidelle uudelle paikkakunnalle: Rovaniemelle, Kemiin, Ouluun, Ylivieskaan ja Poriin.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

“Olemme hyvin tyytyväisiä tähän vahvistuvaan yhteistyöhön. Merkkien laajeneminen uusille paikkakunnille on meille tärkeä orgaanisen kasvun lähde, ja Kia on yksi maamme suosituimmista automerkeistä. Wetterin valtakunnallisuus tekee yhtiöstä kiinnostavan kumppanin maahantuojille. Maahantuojat tarkastelevat tällä hetkellä kriittisesti myyntiverkostojaan ja uudelleenorganisoivat niitä, se on osa autoalan pudotuspeliä. Wetterin laajentuvat merkkiedustukset ovat osoitus yhtiön vahvasta asemasta automarkkinassa.”

”Meille on tärkeää löytää kumppani, jolla on vahva verkosto ja alueellinen läsnäolo nimenomaan uusien autojen kaupassa, Wetteri on juuri tällainen vahva toimija. Olemme tehneet menestyksekästä yhteistyötä Wetterin kanssa vuodesta 2010, ja nyt on hyvä hetki laajentaa toimintaa entisestään.”

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Miska Tammelin, toimitusjohtaja, Astara Finland
miska.tammelin@astara.com

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi