Wetterille uusi sopimus Voyah-, M-Hero- ja Dongfeng-jälleenmyynnistä Electric Way Finlandin kanssa

Wetteri Oyj Lehdistötiedote 25.6.2024 klo 16.00

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj on solminut uuden Voyah-, M-Hero ja Dongfeng-merkkien jälleenmyyntisopimuksen Electric Way Finland Ab:n kanssa. Sopimus korvaa yhtiön aikaisemman 12.3.2024 tiedotetun jälleenmyyntisopimuksen. Wetterin edustus on valtakunnallinen ja yhtiö on merkkien ainoa edustaja Suomessa.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

”Tämä uusi sopimus korvaa kokonaisuudessaan aikaisemman näiden merkkien edustussopimuksen, mutta samalla lisää yhteistyöhön dynaamisia elementtejä. Olemme tyytyväisiä uuteen sopimukseen.”

Juha-Pekka Mäkinen, Myynti- ja jälleenmyyntiverkostojohtaja, Electric Way Ab, Finland:

”Tämän sopimuksen myötä olemme ylpeitä voidessamme vahvistaa läsnäoloamme Suomessa Voyah-, Dongfeng- & M-Hero-tuotemerkeillämme. Tuomme myös uusia malleja markkinoille, ensimmäisenä Dongfeng Box B-segmentin BEV syyskuun alussa 2024. Hinnoittelu uusilla tariffeilla ei vaikuta liiketoimintasuunnitelmiimme, vaan pysymme samassa tavoitteessa kuin ennenkin ja ryhdymme autoliiketoiminnan moderaattoriksi Suomessa tavoittelemalla kohtuullista markkinaosuutta.”

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää n. 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri