Wetteri Oyj ostaa Lahden Rekkapajan ja toteuttaa suunnatun osakeannin

Wetteri Oyj  Pörssitiedote 28.6.2024 klo 13.00

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj ostaa Lahden Rekkapaja Oy:n sekä Kiinteistö Oy Lahden Konekatu 3 osakekannan ja toteuttaa sarjassaan viidennen yrityskauppansa.

Lahden Rekkapaja Oy on raskaan kaluston päällirakenteiden asennus-, huolto-, varaosa- ja korjauspalveluja tarjoava yritys. Yhtiö työllistää n. 10 henkilöä.

Yrityskaupassa ostajana on Wetteri Oyj, jolle kaupassa siirtyy koko Kiinteistö Oy Lahden Konekatu 3:n ja Lahden Rekkapaja Oy:n osakekanta. Kauppahinta on yhteensä 1,4 miljoonaa euroa. Kauppahinta maksetaan 1,3 miljoonan euron osalta Wetteri Oyj:n uusilla osakkeilla, lisäksi maksetaan 100 000 euron käteisvastike. Wetteri Oyj toteuttaa suunnatun osakeannin hallituksen antivaltuutuksella. Kauppahinnan vastikkeena annettavien Wetteri Oyj osakkeiden merkintähinta määräytyy kaupan täytäntöönpanohetken osakekurssin mukaisesti. Kaupan täytäntöönpano tapahtuu 28.6.2024. Kaupalla ei ole vaikutusta Wetterin taloudelliseen ohjeistukseen.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj:

“Lahden rekkapaja on pitkän linjan asiantuntija kuorma-autojen päällirakenteiden huollossa ja rakentamisessa. Tämä on meille erinomainen lisä raskaan kaluston verkostoomme ja tukee tavoitteitamme kasvattaa myös päällirakenteisiin liittyvää liiketoimintaa.”

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi