Wetteri ostaa Sports Car Centerin Lempäälän toimipisteen liiketoiminnan

Wetteri Oyj Lehdistötiedote 2.7.2024 klo 9.30

Autoalan kasvuyhtiö Wetteri Oyj:n tytäryhtiö Wetteri Auto Oy ostaa Sports Car Centerin Lempäälän toimipaikan liiketoiminnan. Kaupassa Wetterille siirtyy automyynti sekä Volvo- ja Mercedes Benz –merkkihuolto. Liiketoimintakaupan kauppahinta on 50 000 euroa ja mahdollinen lisäkauppahinta enintään 150 000 euroa.

Wetterillä on vaihtoautokaupan liiketoimintaa samassa kiinteistössä Sports Car Centerin ostettavien liiketoimintojen kanssa, ja kaupan myötä toimipaikan konseptin kehittäminen kohti uusien autojen edustuksia mahdollistuu. Liiketoiminta siirtyy Wetterille 1.8.2024 alkaen, henkilökunta siirtyy vanhoina työntekijöinä Wetterin palvelukseen.

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

“Kaupan myötä pystymme kehittämään Tampereen seudulla toimintaamme entistä vahvemmin ja laajentamaan myös toimipisteen konseptia vaihtoautomyynnistä esimerkiksi huoltoon ja uusien autojen myyntiin.”

Markus Freund, toimitusjohtaja, Sports Car Center Oy

”Tämän kaupan myötä jatkamme Sports Car Centerin uuden aluemyyntistrategian mukaisen konseptin määrätietoista kehittämistä Pirkanmaan alueella. Vastaava konseptimuutos on jo toteutettu Turussa ja myöhemmin kesällä Jyväskylässä tehdään vastaava muutos. Muutos on osa uutta liiketoimintastrategiaamme, jonka tavoitteena on tarjota entistä asiakaslähtöisempää palvelua alueittain asiakkaillemme. Osana myymäläkonseptin uudistusta tulemme investoimaan digitaalisiin kanaviin sekä henkilökohtaiseen palvelukonseptiin alueittain. Uusi konseptimme vaatii tiettyjen toimintojen selvää keskittämistä valtakunnan tasolla ja tämä kauppa luo sille edellytykset.”    

Lisätietoja

Aarne Simula, toimitusjohtaja, Wetteri Oyj

Puh. 0400 689 613, aarne.simula@wetteri.fi

Wetteri Oyj – yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö

Wetteri Oyj on yrittäjäohjattu autoalan kasvuyhtiö. Henkilö-, hyöty- ja raskaan liikenteen ajoneuvojen vähittäiskaupan lisäksi yhtiö tuottaa huolto- ja vauriokorjaamopalveluita henkilöautoista raskaaseen kalustoon. Yhtiöllä on kotimaassa 50 toimipistettä, pääkonttori sijaitsee Oulussa. Yhtiö työllistää lähes 1000 henkilöä, joista n. 70 % työskentelee huolto- ja vauriokorjaamopalveluissa. Wetteri on autoalan digitalisaation edistäjä ja tärkeä toimija yhteisellä matkalla kohti päästötöntä autoilua. Lisätietoja: www.sijoittajat.wetteri.fi